Naša proizvodnja je najviše bazirana na grijače za kućanske aparate. U ponudi imamo preko 200 vrsta grijača za različite kućanske aparate od kojih većinu možete pronaći u katalogu. Prema namjeni raspodijeljeni su na sljedeće kategorije:

Grijači za bojlere

Najveći dio proizvodnje se odnosi na grijače za bojlere. Dio grijača je prikazano u galeriji, a standardnu ponudu u cjelosti možete pronaći u katalogu. Osim grijača iz kataloga izrađujemo i grijače po narudžbi prema Vašim potrebama.

Grijači za pećnice

U ponudi imamo preko 50 vrsta grijača za male kućanske pećnice svih renomiranih proizvođača zastupljenih na našem tržištu, Gorenje, Končar, Zanussi, Whirlpool, Bosch, Candy, Beko, Iskra, Quadro. Također možemo izraditi i grijače za bilo koju vrstu pećnice prema Vašoj skici i crtežu.

Grijači za perilice rublja i posuđa

Modeli grijača sa osiguračem, sondom, s rupom, različitih snaga i duljina, jedan dio iz naše proizvodnje te puno modela europskih proizvođača.  Možete pronaći i neke modele grijača za perilice suđa, što ne pronađete, to ćemo Vam napraviti u najkraćem mogućem roku.

Grijači za termoakumulacijske peći

TA peći proizvođača MK – Magnohrom, AEG. Mogućnost izrade grijača i po narudžbi.