Specijalni grijači za vodu i slične medije

Grijače za vodu i sličen medije izrađujemo od bakrene i inox cijevi. Najčešći i najkvalitetniji oblik je bakar koji najbolje prenosi toplinu a sama cijev je vučena (nema šava).  Inox grijači se koriste u medicini, ugostiteljstvu, te raznim drugim namjenama gdje je kompletno okruženje grijača (bojler, kada, spremnik) izrađeno također od inoxa.

Grijači za centralno grijanje

U ponudi imamo grijače za centralno grijanje u različitim izvedbama. Najčešći su bakreni grijači sa prirubnicama na navoj (5/4″, 6/4″, 2″ i sl.). Također nudimo i grijače za kotlove sa okruglom inox prirubnicom fi60, Termostroj, Igo, te sa različitim trokutastim inox prirubnicama.

NOVO! Grijači za akumulacijske spremnike sa ugrađenim termostatima.

Ostali razni grijači za vodu

Grijači za caffe aparate, grijač za sterilizator noževa.

Razni specijalni grijači za zrak

Grijači zraka dolaze u nebrojnim izvedbama. Osim klasičnih grijača za kućanske i ugostiteljske pećnice, proizvodimo i specijalne vrste grijača za zrak. Izdvajamo neke vrste: grijači za industrijske peći i sušare, grijači za inkubatore, grijači za ventilaciju, grijači za pušnice…

Grijači za med

Grijači za topljenje odnosno dekristalizaciju meda. Grijač radimo u izvedbi sa digitalnim i analognim termostatom. Digitalni termostat koristi NTC sondu koja je preciznija te se jednostavno podešava. Analogni je jednostavniji zakorištenje, ali kapilarna sonda ima veće odstupanje kod preciznosti. Cijene su iste za obe izvedbe.

Izdvajamo nekoliko vrsta grijača:

GZM1350 … cijena 600,00 kn (za sve vrste) (PDV uključen)

  • Snaga 250W promjer 18 cm
  • Snaga 500W promjeri 25 cm, 30 cm i 35 cm

GZM 4550 … cijena 725,00 kn (PDV uključen)

  • Snaga 500W promjer 45 cm

GZM 5510 … cijena 1000,00 kn (PDV uključen)

  • Snaga 1000W promjer 53 cm

Za sve grijače izdajemo R1 račun za sve oblike plaćanja. Mogućnost osobnog preuzimanja ili slanja poštom. Plaćanje kod preuzimanja ili transakcijski.

Najprodavaniji artikli su grijač GZM1350 od 30 cm za kante te grijač GZM5510 za velike bačve od 200-300 kg.